Magunkról

2001-ben nagy várakozással és izgalommal indult el az IMMOCITY iroda működése, akkor két fővel. 2 hónap alatt elértük a 100 megbízást, szorgalommal és vidám igyekezettel szolgáltuk ki ügyfeleinket. 

Ma már tudjuk, hogy akkor még voltak hézagok tudásunkban, szakmai ismereteinkben és adminisztrációnkban. Azóta tanulunk és tanítunk.

Célkitúzésünk elérni, hogy új ügyfeleink felé is  bizonyítsuk felkészültségünket, és azt, hogy milyen sok összetevőből áll az üzleti siker.

Hisszük, hogy lehet eladó/bérbeadó és vevő/bérlő érdekeit, szempontjait egyidejűleg képviselni, és közös sikert ünnepelni. 

Az elmúlt két évtized alatt megéltünk ingatlan-boom-ot és zuhanást, igyekeztünk rugalmasan követni a változó piaci igényeket. Talán nem túlzás állítani, hogy valamennyi budai újépítésű lakásról tudomást szereztünk és a legtöbb értékesítésében részt vállaltunk.Ma már a pesti újépítésű otthonok megbízóit is kiszolgáljuk.

Tematikus oldalaink még könnyebb eligazodást tesznek lehetővé néhány fontos keresési szermpont megadása után.

Látogasson el alábbi oldalainkra is:

www.budaiujlakasok.hu

www.madarhegyilakasok.hu

 

.

.

.

A budaiujlakasok.hu tematikus oldal céja, hogy egy felületen legyen látható a legtöbb típusú és elhelyezkedésű, budai keröletekben épülő új lakás, nyomon követhető legyen az építkezés és egy gombnyomásra pontos tájékoztatást kapjanak ügyfeleink értékesítő munkatársainktól minden részletre vonatkozóan. A legtöbb itt található lakás alkalmas arra, hogy  ügyfeleink igényelhessék a csalédtámogatást.

Több, mint 15 éve tekintjük fő profilunknak a budai újépítésű- és újszerű lakások értékesítését / bérbe adását.

Kevés olyan ház épült az elmúlt évtizedben, amelynek értékesítésébe ne kapcsolódtunk volna be. Nagy élmény végigkísérni egy társasház életét a tervezéstől a kulcs-átadásig.Megismerhettük tehát több tucat beruházó és kivitelező cég munkáját, és objektív tájékoztatást tudunk adni ügyfeleinknek. Megtiszteltetés, hogy néhány beruházó támaszkodunk tapasztalatunkra és az ideális otthonok megtervezésénél kikérik véleményünket. 

Beruházó partnereink felé rendszeresen továbbítjuk a vevői igényeket. Amennyiben tehát itt most nem sikerült megtalálni az elképzeléseinek megfelelő otthont, kérjük, ossza meg velünk ideális otthonának szempontjait.

A pesti oldal kínálatát a folyamatosan bővülő www.pestiujlakasok.hu felületen tekintheti meg.

Irodánk az elmúlt évtizedben elsősorban a budai újépítésű lakások piacán vívott ki vezető szerepet. Sokat változtak azonban a vevői szokások és sokat változott, szépült egyes kerületek környezete is, ennek köszönhetően néhány éve eredményesen képviseljük a pesti oldal új lakásainak beruházóit is.

Ma már megállapítható, hogy a pesti belső kerületek új- és újszerű lakásainak piaca egyre vonzóbb mind befektetői-, mind a saját célra szép otthont kereső ügyfeleink számára. A belvárosban egyre népszerűbben az emelet-ráépítéssel megvalósuló új lakások, aminek további előnye, hogy maga az épület is visszanyeri régi pompáját, az egyidejűleg zajló felújítás nyomán.

Bővülő értékesítő csapatunkban kifejezetten erre szakosodott munkatársaink minden részletre vonatkozóan tudnak tájékoztatást adni.

Beruházó partnereink felé rendszeresen továbbítjuk a vevői igényeket. Amennyiben tehát itt most nem sikerült megtalálni az elképzeléseinek megfelelő otthont, kérjük, ossza meg velünk ideális otthonának szempontjait.

A budai oldal kínálatát a folyamatosan bővülő www.budaiujlakasok.hu felületen tekintheti meg.

office-budapest magunkról

--- feltöltés alatt ---